top of page
Blå stripe_TRY_edited.jpg

TRY Råd

Hvem er TRY Råd?

TRY er Norges største fullverdige kommunikasjonshus med eksperter innen reklame, film, kreativ teknologi, innholdsproduksjon, kommunikasjon og søkemotoroptimalisering. Vi jobber side om side på tvers av avdelingene for å løse kundens behov og skape prisvinnende løsninger. I fjor beviste TRY atter en gang – for 19. år på rad – at vi er landets beste kommunikasjonsbyrå! I 2021 ble vi også kåret som en av de fem heteste arbeidsplassene i bransjen.

Nå ser TRY Råd, som er ett av syv selskaper på huset, etter flere flinke folk. Her jobber vi med alt fra kampanjer, budskapsutvikling, innhold og kommunikasjonsstrategier til medietreninger, bærekraftskommunikasjon og finansiell kommunikasjon. Med kontorer i Oslo og Bergen har vi over 80 ansatte.

Blue background stripe.png

Karrieremuligheter for studenter

Har du lyst til å bli vår neste intern? Våre ansatte har utdanning innen alt fra økonomi og politikk til kommunikasjon og journalistikk. Relevant erfaring teller positivt, men først og fremst søker vi etter deg som virkelig har lyst til å utfordre deg selv, lære mye og bidra til å skape resultater for kundene våre. Vi setter pris på ulike bakgrunner og ulike meninger, også hos våre interns.

 

Vår filosofi er at våre ansatte vokser mest når man får mye tillit. Som intern hos oss vil du få mulighet til å jobbe med et bredt utvalg av kunder innen både offentlig og privat sektor med strategiske og operative kommunikasjonsutfordringer. Du kan selv påvirke hva slags oppgaver du får og hvilke kunder du ønsker å jobbe med, basert på interesser og erfaring. Som intern vil du altså kunne jobbe med det aller meste innen kommunikasjon med noen av Norges mest kjente merkevarer. Du vil få mulighet til å lære av dyktige ansatte fra hele TRY-huset samtidig som du vil få en erfaren fadder som svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Det er fordelaktig om du

  • er interessert i å følge med på det som skjer i samfunnet

  • alltid har likt å skrive

  • synes det er gøy å pirke på detaljer

  • trives best når du går ut av komfortsonen din

  • håndterer et høyt tempo og mange parallelle oppgaver

  • foretrekker en god blanding av selvstendig arbeid og teamwork

 

For rett kandidat er det muligheter for jobb etter endt internship.

Søknadsfrist: 15. oktober 

Arbeidssted: Oslo eller Bergen 

Varighet: seks–åtte uker 

Oppstart: normalt i august eller januar (tilrettelegges etter avtale) 

 

SØK PÅ INTERNSHIP HER

LES MER OM TRY RÅD HER

bottom of page