top of page
Blå stripe_Tine.png

TINE

Litt om oss

TINE er et stort selskap med Rå Muligheter for Reale Folk. Nå søker vi etter nyutdannede talenter til vårt Graduate Program både i Kommersielt område og Forsyning, med oppstart 1. september 2023. Dette er en spennende mulighet for deg som kan tenke deg å bli med oss inn i fremtiden og kick-starte din karriere i TINE! 

Blue background stripe.png

Som deltaker i TINEs Graduate-program, vil du få en grundig introduksjon til TINE som selskap, samtidig som du har ansvar for egne oppgaver og prosjekter. I programmet vil du få mulighet til å utvikle deg selv hvor viktige temaer vil være selvinnsikt, samhandling og kommunikasjon.

Gjennom felles samlinger og kortere opphold i flere avdelinger vil du få god kjennskap til hele TINEs verdikjede, slik at du lærer å se helhetlig på virksomheten. Dette vil gi verdifull kunnskap og et godt utgangspunkt for å bli trygg i jobben. Du får mulighet til refleksjon og støtte i møte med de andre deltagerne, mentor og leder - og du vil få et solid sosialt og faglig nettverk.

TINE er på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til å videreutvikle vår virksomhet. En Graduate i TINE vil følge et felles Graduate-program med deltagere fra ulike områder i konsernet. Som Graduate vil du få en mentor og tett oppføling av kollegaer og nærmeste leder. 

Kommersiell enhet søker nyutdannede kandidater med Master innen f.eks. markedsføring, økonomi, entreprenørskap og innovasjon, strategi, prosjektledelse, industriell økonomi eller kommunikasjon.

TINE Forsyning leter etter nyutdannede talenter med Master innen f.eks. Matvitenskap, ernæring, logistikk og supply chain, kjemi og bioteknologi.

Sammen skaper vi et levende Norge!

bottom of page