top of page
Blå stripe_intility_edited.png

Intility

Hvem er Intility?

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Vi drives av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Blue background stripe.png

Hvem ser vi etter?

Vi er i sterk vekst, og søker flere flinke folk med på laget. Hos oss vil du bli med i et fellesskap av høyt motiverte og engasjerte kolleger som brenner for det vi driver med; nemlig å skape og utvikle teknologiske løsninger som betyr noe. I Intility vil du få jobbe tett på teknologi og bli en del av et tverrfaglig miljø der kunnskapsdeling står i fokus. Du vil få mye ansvar fra dag én, og få god hjelp fra hyggelige og dyktige kollegaer. 

Hva kan vi tilby?

  • Management Trainee-program for nyutdannede med mastergrad. 

  • Summer Internship for 4.års studenter

  • Internship/deltidsarbeid for studenter på 3, 4 eller 5 studieår

 

Alle ledige stillinger blir publisert på websiden vår. Hvis du synes Intility er en spennende arbeidsgiver, og har kompetanse, erfaring eller andre kvaliteter som vi trenger, kan du sende oss en åpen søknad

 

Følg oss gjerne på: 

LinkedIn

Instagram

bottom of page