top of page
Blå stripe_Crowe_edited.jpg

Crowe

Bli med i Crowe og skap din egen karrierevei i et av verdens største nettverk av regnskapsførere, revisorer og rådgivere.

Blue background stripe.png

Hva er Crowe?

Med over 200 individuelle medlemsbedrifter i over 145 land, er Crowe Global et av de største nettverkene innen revisjon, regnskap, rådgivning og teknologi

 

Hos Crowe Norway finner du engasjerte mennesker som brenner for faget. Som medarbeider vil du oppleve et dynamisk og inkluderende miljø og som del av Crowe Global vil du få glede av å samarbeide med kollegaer i hele verden. Hos oss ligger alt til rette for din personlige utvikling.

Hva møter deg i Crowe?

Fra dag én vil du bli en viktig ressurs. Du får mye ansvar og selvstendighet, samtidig som du vil samarbeide tett med både partnere og andre medarbeidere. I tillegg til kundearbeid får du også mulighet til å engasjere deg i forskjellige interne prosjekter –  både faglige og sosiale.

Fordeler med å jobbe i Crowe

  • Sentralt plasserte avdelinger

  • Bredt spekter av bransjer og kunder

  • Et inkluderende og hyggelig miljø

  • Faglig sterke kolleger

  • Moderne kontorlokaler

Nyutdannet? Hos Crowe blir du godt ivaretatt

I Crowe er vi opptatt av at nye medarbeidere raskt skal bli selvstendige. Derfor får du tidlig ansvar for egne kunder og prosjekter som du følger opp fra A til Å. I Crowe har vi lav terskel for å spørre hverandre når vi trenger hjelp, og det er alltid kort vei til oppdragsansvarlig partner. Du vil også få tildelt en erfaren fadder som blir din personlige støttespiller mens du blir kjent med arbeidshverdagen i Crowe.

 

 

Kanskje er du vår neste medarbeider? Vi gleder oss til å se deg under karrieredagene.

bottom of page