top of page
Blå stripe_Brødrene Dahl_edited.jpg

Brødrene Dahl

Litt om oss

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer og tjenester innen Vann og miljøteknikk, VVS, Industri, Havbruk og Samferdsel. Vi utgjør en kritisk samfunnsfunksjon og er stolte av å bidra til sikker vanntilførsel i Norge.  Brødrene Dahl fører vannet frem.

Blue background stripe.png

Gjennom over 100-års drift har vi bygget opp en unik posisjon i markedet. Med nærhet til kundene som viktigste prinsipp, har vi etablert en landsdekkende organisasjon med blant annet 54 Proff-butikker og et døgnbemannet sentrallager på Langhus. Vår profesjonelle Logistikk organisasjon sikrer rask levering av varer til hele landet. Brødrene Dahl er en kompetansebedrift med fokus på opplæring og videreutvikling av våre medarbeidere for å bistå våre kunder på best mulig måte. Forretningsutvikling og digitalisering står i sentrum, og vi har i løpet av de siste årene bygget opp en av Norges største nettbutikker.

Brødrene Dahl er en del av konsernet Dahl Optimera Norge og har en omsetning på over 7,5 milliarder kroner. Sammen med våre søsterselskaper Optimera med Monter kjeden, Flisekompaniet og Ventistål omsetter Dahl Optimera Norge for ca. 21 milliarder kroner. Konsernet med sine ca. 3 600 ansatte har en solid økonomi og er en av Norges 50 største bedrifter. Miljø og bærekraft er sentralt i hele konsernet, og vi har en stor IT-, økonomi- og kredittavdeling. Dahl Optimera Norge er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Gjennom visjonen «Making the world a better home» tar vi samfunnsansvar og arbeider kontinuerlig for å finne  nye og bærekraftige løsninger.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg på Karrieredagene. Hvis du ønsker å vite mer om oss, les gjerne på: https://dahl.attract.reachmee.com/

bottom of page