top of page
Blå stripe_24SevenOffice_edited.jpg

24SevenOffice

Litt om oss

Med modige, nysgjerrige og tillitsfulle ansatte startet vi opp 24SevenOffice i Porsgrunn i 1997. Da bestemte vi oss for å gjøre noe ingen hadde gjort før oss: vi startet utviklingen av det som skulle bli Europas første skybaserte forretningssystem! Vi har gått fra å være en liten gjeng på ett kontor, til en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige og USA. I dag jobber over 200 ansatte med å styrke våre 59 000 kunder for fremtiden og vi har høye ambisjoner for videre vekst.

Blue background stripe.png

Vår ambisjon

Vår ambisjon er world domination med et nr.1 verktøy for alle bedrifter. Sammen med produktet vårt er menneskene i 24SevenOffice-familien vårt ess i ermet. Vi er fremoverlente og ambisiøse kolleger som heier på hverandre og brenner for lagspill. Vi skal vokse videre i den store verden og vi inviterer talenter fra BI med på laget. For rett kandidat finnes et bredt spekter av karrieremuligheter!

Hos oss vil du blant annet få:

  • Muligheten til å få en fot innenfor et suksessfullt tech selskap i kraftig vekst.

  • Høy grad av tillit og fleksibilitet innenfor ditt ansvarsområde.

  • Bli en del av et engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø.

  • Freshe lokaler på Fornebu, med god plass og sjøutsikt. I 2022 flytter vi inn i Oslos råeste kontorbygg, midt på Solli plass

Bli en del av en internasjonal organisasjon der kulturen preges av å være tillitsfull, nysgjerrig og modig.

bottom of page